Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΓΕΛΩΤΑΣ , ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΩΣ Η ΧΗΜΙΚΗ ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΠΝΟΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΖΩΤΟΥ

Η  ΑΠΟΛΥΤΗ  ΚΟΡΟΙΔΙΑ  ΑΠΟ  ΤΙΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ  ΚΑΡΕΛΙΑ –ΣΕΚΑΠ.




Προσπαθώ όλον αυτόν τον καιρό να κατανοήσω το αυτονόητο,μα βρίσκομαι μπροστά σε ένα τείχος κοροΐδίας και χλευασμού...
Αναρωτιέμαι έντονα μετά τα όσα άκουσα στις Υπουργικές  συσκέψεις από εκπροσώπους ξένων πολυεθνικών εταιρειών ,αλλά και από τα αφεντικά ή τους εκπροσώπους των Ελληνικών καπνοβιομηχανιών ,τι ακριβώς συμβαίνει σε αυτή την χώρα,και στα μυαλά των ¨ κυβερνητικών υπαλλήλων  ¨ σας ....
Και εξηγούμαι ....
Τον τελευταίο καιρό ακούω και βλέπω πράγματα που γίνονται στο Ελλαδιστάν και σε τριτοκοσμικές χώρες μόνο.
Και ερωτώ τον εαυτό μου,αλλά απάντηση δεν μπορώ να πάρω ακόμα...
Τι στα κομμάτια έχουν πάθει όλοι και ειδικότερα οι Ελληνικές καπνοβιομηχανίες και έχει πέσει τόση βουβαμάρα;
ΜΗΠΩΣ  Η ΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ  ΔΕΙΧΝΕΙ  ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΣΑΣ;
Μήπως,λέω μηηη πως .....κάτι άλλο συμβαίνει και μας το κρύβετε;;;
Μήπως,αυτό που ήταν πασιφανές από την αρχή , έγινε πλέον ορατό σε όλους τους  ¨τυφλούς ¨ περιπτεράδες –καπνοπώλες;;;
H στημένη δουλειά και τα διαπλεκόμενα τους ,που ξεκίνησε ουσιαστικά όταν ανακαλύφθηκε η ΑΠΑΤΗ και το μεγάλο παραμύθι μετά από 16 χρόνια ,ότι η κατάργηση του θεσμοθετημένου ποσοστού δικτύου ήταν ταχαμ’ δήθεν εντολή Ευρωπαΐκής Ένωσης, ενώ η αλήθεια είναι ότι υπήρξε συναίνεση και υπόγεια εντολή όλων σας !!!
Προσπαθείτε τώρα όλοι οι συνένοχοι εκείνης της παρτίδας να σκεπάσετε αυτό το σκάνδαλο που αποπνέει μεγάλη ΜΠΟΧΑ για αυτόν τον δύσμοιρο κλάδο του λιανεμπορίου.
Δυστυχώς κύριοι Έλληνες καπνοβιομήχανοι και εκπρόσωποι,είσαστε η ουρά από το ίδιο σώμα της λερναίας ύδρας.    
ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ,συμμετέχετε ενεργά στην ΕΚΠΟΙΗΣΗ της πατρίδας μας και στην εξαφάνιση του λιανεμπορίου καπνικών.
Έχετε υπογράψει  και εσείς ¨άτυπη ¨ σύμβαση με τους ΜΕΓΑΛΟΥΣ και συναινείτε με τον πιο αισχρό τρόπο στα συμφέροντα που επιβουλεύονται το μέλλον αυτής της χώρας .
Σε αυτό το κλίμα που εδώ και έναν χρόνο έχετε διαμορφώσει, έχουμε έναν άβουλο Πρωθυπουργό και μια δοσίλογη κυβέρνηση,που αντί να χρησιμοποιήσει το όπλο που έχει (νομοθέτηση ποσοστού για λιανεμπόριο),γονατίζει και λυγίζει την μέση της ,πιστή στις εντολές που έχει δεχθεί ....από όλους εσάς .
Επίσης,να έχετε όλοι υπόψιν σας πως όλα αυτά τα διεθνή τσακάλια ,είναι ικανά να κάνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να πάρουν όλα τα μερίδια αγοράς που κατέχουν οι Ελληνικές καπνοβιομηχανίες ,γιατί κατ’ουσίαν είναι αδήφαγα ,δεν χορταίνουν με τίποτα και στόχος είστε και ΕΣΕΙΣ !!!
Εάν είχαμε ουσιαστική βοήθεια από τις Ελληνικές καπνοβιομηχανίες ,τα πράγματα δεν θα είχαν φτάσει εδώ ...
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από όλους εσάς να βγείτε και να πείτε την αλήθεια στον κλάδο του λιανεμπορίου ,να ξεκαθαρίσετε την θέση σας και παράλληλα να σας φωτίσει ο Θεός ,να στηρίξετε και εσείς με ποσοστό βιώσιμο για το λιανεμπόριο ,όπως έκανε και η μικρότερη καπνοβιομηχανία στην Ελλάδα Γεωργιάδης  Α.Ε.,με γκάμα brand name σημάτων σας ευρείας κατανάλωσης.
Όχι πλέον από εσάς προσκύνημα στους μεγάλους και επιτέλους πάψτε να είστε συνένοχοι στον ποδηγετούμενο κλάδο ,που μόνο σκοπό έχει την συρρίκνωση και τον αφανισμό με όλες τις παρενέργειες για αυτόν τον δύσμοιρο τόπο.
Τα ψέματα πια δεν μπορούν να καλύψουν κανέναν!!!
Η ΩΡΑ ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ  ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ, ΚΑΙ  ΤΟΤΕ, Ο  ΚΑΘΕΙΣ  ΘΑ  ΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ !!!
Σε βυζαντινού τύπου καμαρίλες,οι συμφωνίες και οι απαλλαγές υποσχέσεων ,πάνε και έρχονται ...Το τραπέζι ,κερασμένο από τα αφεντικά τους ,για τα συγχαρίκια του νέου έτους 2011 για την μεγάλη προσωρινή νίκη ,σύντομα θα τους καθίσουν τα κόκκαλα στον λαιμό ...θα τους βγει ξινό....
Μας χλευάζουν και μάλιστα μπροστά στα μάτια μας,με λεονταρισμούς ανούσιους και επιμένουν να κάνουν σχέδια για την επόμενη μέρα και πως ,ποιοί και πότε θα κυβερνήσουν ως νέοι αποικιοκράτες τους υπηκόους του προτεκταράτου ,που κάποτε το ονόμαζαν ...Περιπτεράδες –Καπνοπώλες.
Η εκκαθάριση της ¨εταιρείας ¨( διότι έτσι βλέπουν τους περιπτεράδες τα τομάρια αυτά ) είναι το μόνο μέλημα τους και ουδόλως αγχώνονται για την κατάντια του κλάδου μας και γενικότερα για τον Ελληνικό λαό.
Μας μιλούν για νέους νόμους περί απαγόρευσης του καπνίσματος,διαφήμισης καπνικών στα περίπτερα και μας περνάνε τουλάχιστον για ηλίθιους...
Και όποιος θεωρεί πως όλα αυτά δεν είναι μέρος ενός γενικότερου σχεδίου ,που έχει ως μοναδικό σκοπό τον αφανισμό του κλάδου μας και γενικότερα αυτό που λέγεται Ελλάδα,τότε πρέπει να είναι πολύ  ΜΑΛΑΚΑΣ !!!!
Ο τσακωμός( δεν χρησιμοποιώ την λέξη ανταγωνισμό ,διότι δεν υπάρχει, τα χτυπήματα είναι κάτω από την μέση ) που υπάρχει ανάμεσα σε όλες τις καπνοβιομηχανίες που δρουν στην χώρα μας, Ελληνικές και ξένες ,για κατάκτηση μόνο μεριδίων αγοράς,δεν μπορεί να γίνεται εις βάρος ποσοστών λιανεμπορίου!!!
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!!!!!!!!
Η ρευστότητα που υπήρχε στον χώρο της μικρής λιανικής για όλους εσάς (καπνοβιομηχανίες και πολιτεία ) ,σύντομα εάν δεν αλλάξετε μυαλά ,θα είναι ένα μακρινό όνειρο .
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!!!!!!!!
              Η αλήθεια λοιπόν και τελικώς είναι μόνο μια: ......
ΜΑΣ  ΛΗΣΤΕΨΑΤΕ , ΜΑΣ  ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΑΤΕ  ΚΑΙ ΑΣΕΛΓΗΣΑΤΕ  ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΠΝΙΚΩΝ!!!
ΣΤΗΣΑΤΕ  ΣΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ  ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ  ΕΜΑΣ ,ΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΓΟΝΙΩΝ ΜΑΣ !!!
ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ  ΚΑΙ  ΩΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ , ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ !!!!
          Υπάρχει όμως και μια μεγαλύτερη αλήθεια ....κρυμμένη :
ΟΙ  ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΔΕΣ  ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ  ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ  ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ  ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ  ¨ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ¨ ΤΟΥ.
ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ  ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ !!!!!!
ΔΕ  ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΜΕ, ΔΕΝ  ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ , ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΟΜΕΘΑ !!!!!

«…Ο ηρωικός Άνθρωπος αποτελεί ο ίδιος κέντρον του εαυτού του, ελεύθερος εις την απομόνωσίν του, αριστοκρατικός με την απόστασιν εις την οποίαν κρατεί τους άλλους, απτόητος με το θάρρος της προσωπικής του γνώμης και της προσωπικής του ευθύνης,... υπερήφανος μέσα εις το άβατον τέμενος της μοναξιάς του.Δι’ αυτό δεν καταδέχεται να φθονεί, μήτε να παραβγαίνει με τους άλλους· δεν χρειάζεται να βεβαιώνει εις τον εαυτό του μ’ αυτό το μέσον, με την εξωτερικήν αναγνώρισίν του δηλαδή, την υπεροχήν του… Γνωρίζει  ότι σημασίαν δεν έχει το περιεχόμενον των ιδεών ενός ανθρώπου, αλλ’ η ψυχική δύναμις με την οποίαν τας κατέκτησε και τας κατέχει, όχι το τι πιστεύεις, αλλά το πώς πιστεύεις ό,τι πιστεύεις… Υπερήφανος είναι, όχι εγωιστής..»

Υ.Γ.  Πάρτε θέση ΑΜΕΣΑ ,το οφείλετε στην οικογενειακή σας  Ιστορία  και στην ΠΑΤΡΙΔΑ μας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου