Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΙΛΟΥΝ .... ,ΤΑ ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΜΠΕΚΙ

Σήμερα το πρωί με πήρε ένας φίλος συνάδελφος ο Ηλίας που έχει περίπτερο στην Κηφισίας και Πανόρμου και χαριτολογώντας μου είπε: ...¨Δούκα τι έπαθες εχθές; Είχε πανσέληνο και τρελάθηκες¨; Tου απάντησα μεταξύ σοβαρού και αστείου :¨Είναι να μην τρελαθώ με αυτά που γίνονται αυτές τις μέρες και λέγονται;¨


http://www.c-magnesia.gr/

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Σήμερα σας παρουσιάζω επίσημα έγγραφα για να βάλουμε μια και καλή κάποιους στην θέση τους ,που παριστάνουν τους ¨δικηγόρους¨ χωρίς πτυχίο, τους ¨πολύξερους¨ ,τους ¨εξυπνάκηδες ¨,τους ¨φιλόδοξους¨¨,τους ¨κομπλεξικούς¨,τους ¨ύπουλους¨και τους ¨κουτοπόνηρους¨.
Η θρασυδειλία αυτών των ατόμων δεν έχει όρια και το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να λασπολογούν και να παραπληροφορούν χωρίς στοιχεία.
Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ.
Βάλατε στόχο τον Κόγια!! Το γιατί το ξέρω καλύτερα από όλους σας.
Αυτοί που τον αμφισβητείτε για διάφορες ενέργειες του ,καθώς και πράξεις που κάνει από μόνος του χωρίς να σας ενημερώνει,καλά κάνετε και τον κριτικάρετε.
Σε αυτό το θέμα έχετε ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.Πρέπει όμως να δείξετε κατανόηση λόγω των ειδικών καταστάσεων που επικρατούν αυτή την περίοδο ,όσον αφορά τις διάφορες πιέσεις που δέχεται από τρίτους και αφορούν αποκλειστικά το πρόσωπο του.
Ο νοών νοείτο...
΄Αλλο πράγμα αυτό και άλλο να αμφισβητείται η νομιμότητα του Κόγια.Τα σημερινά επίσημα έγγραφα που βλέπετε αποδεικνύουν πείτρανα ότι η .Ο.Π.Κ.Ε. από τις 26 Νοεμβρίου 2010 λειτουργεί με προσωρινή διοίκηση και αυτό δεν το αποκρύψαμε ποτέ.
Ετοιμάζεται για εκλογές ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ,και ως τις 26 Νοεμβρίου 2010 ήταν με προσωρινή διαταγή.Άρα μια είναι η πρώτη εντολή προσωρινής διοίκησης και όχι η δεύτερη ΚΟΚΟΡΟΜΥΑΛΟΙ !!!
Ένα δεύτερο έγγραφο το οποίο το αποκρύψατε από την κοινή γνώμη είναι πως ο Κόγιας είναι αιρετό μέλος (εκλεγμένος αντιπρόσωπος) στην Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.
Τρίτο και τελευταίο :είναι νόμιμος πρόεδρος του Πρωτοβάθμιου Σωματείου που η θητεία του λήγει στις 18 Δεκεμβρίου 2011.
Αυτά λοιπόν αναγκάζομαι και τα δημοσιοποιώ για διάφορους παντογνώστες χαμαιλέοντες ,που άλλα λένε μπροστά μου ,άλλα κάνουν από πίσω μου και το μόνο που ξέρουν να κάνουν καλά είναι ...να το παίζουν ¨κατίνες¨ σε τηλέφωνα και facebook.
Όσοι θέλουν προεδριλίκια να βγουν δημόσια να εκτεθούν ,ο στίβος είναι ανοιχτός.
Ιδού η Ρόδος , ιδού και το πήδημα.
Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους.
Σας έχω προειδοποιήσει όλους ότι στο εξής δεν θα χαριστώ με κανέναν.
Δύναμη και κουράγιο μας δίνουν οι φίλοι συνάδελφοι και συναδέλφισσες που ξέρουν να ¨βλέπουν ¨ και όχι να ¨κοιτούν ¨.Σιωπούν δημόσια (για τους δικούς του λόγους ο καθένας και είναι κατανοητό),αλλά είναι ΠΑΡΑΠΟΔΑΣ ΚΑΙ ΕΦ’ ΌΠΟΥ ΛΟΓΧΗΣ.
Ο στρατός είναι σε επιφυλακή και σε διαβάθμιση συναγερμού κόκκινο 3 (όσοι ξέρουν από αυτό).
Ο Δούκας είναι με τους συμμαχητές δίπλα, ένα σώμα ,μια ψυχή και τους περιμένουμε όλους.Όποιος τολμάει ας έρθει να μας πολεμήσει.
ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ .
Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου