Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΠΑΓΩΤΟΥ ΚΡΙ - ΚΡΙ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Κρι-Κρι πραγματοποίησε το ετήσιο συνέδριο παγωτού το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου στις Σέρρες.
Η σύνθεση της ομάδας παγωτού της Κρι-Κρι αυτή την φορά ήταν διευρυμένη μια και φιλοξένησε και την ομάδα παγωτού της Mars Hellas.
Οι ομάδες παγωτού της Κρι-Κρι και της Mars ως γνωστό έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους και το καλοκαίρι του 2011 θα είναι…μια βουτιά στην απόλαυση για τους φίλους του παγωτού.



Η Κρι-Κρι και για το 2011 επιφυλάσσει πολλά ευχάριστα νέα για τους φίλους της καθώς θα προχωρήσει για άλλη μια φορά σε ενδυνάμωση όλων των προϊόντικών κατηγοριών και σε ανανέωση της εικόνας της.

Στα ατομικά παγωτά, η Κρι-Κρι φέτος θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση και απόλαυση στους λάτρεις της σοκολάτας εμπλουτίζοντας την γκάμα των παγωτών Master με το νέο ξυλάκι παρφέ σε λευκή σοκολάτα και τον νέο πύραυλο Master cone φουντούκι.

Ένα…mojito πάντα είναι μια απόλαυση δροσιάς το καλοκαίρι. Τώρα, απλά θα το απολαμβάνετε και σε παγωτό, με την νέα δροσιστική γρανίτα Τop mohito της Κρι-Κρι.
Το νέο κυπελάκι Royal με γεύση κακάο έρχεται να προσφέρει άφθονη απόλαυση σε ελκυστική τιμή. 

Η Κρι-Κρι για άλλη μια φορά δεν ξεχνάει τους μικρούς φίλους της και ενισχύει την παιδική σειρά προϊόντων με αγαπημένους ήρωες με την νέα πολυσυσκευασία Scooby Doo σε ελκυστική τιμή.
Συνολικά 15 προτάσεις παγωτών Κρ-Κρι από 0,50 έως 1 Euro θα υπάρχουν αυτό το καλοκαίρι 
στα κίτρινα ψυγεία για να προσφέρουν στιγμές δροσιάς και απόλαυσης σε όλους τους φίλους
του παγωτού.

Ένας πασίγνωστος φίλος των παιδιών σε όλο τον κόσμο, τα απολαυστικά M & M’s της Mars έρχονται τώρα σε ένα παγωτό πύραυλο ο οποίος προστίθεται στην γκάμα των κίτρινων ψυγείων Κρι-Κρι πανελλαδικά.

Όλα αυτά τα απολαυστικά νέα που κάθε χρόνο προσφέρει απλόχερα η Κρι-Κρι της έδωσαν τις  αξίες εκείνες και την καθιέρωσαν στην συνείδηση των καταναλωτών ώστε σήμερα να αποτελεί τη μοναδική πρόταση ελληνικής απόλαυσης στο παγωτό για το καλοκαίρι του 2011.

ΚΡΙ - ΚΡΙ  Α.Ε.
Σερρες : 3Ο χλμ. Σερρων – Δραμας 62125 Σερρες
Τηλ : +30 2321068300, fax : +30 2321068311
Αθηνα : ΒΙ.ΠΕ.  Ασπροπυργου, οδος ν.ο.ε., θεση 2 Πευκα,
19300 Ασπροπυργος Αττικης
Τηλ : +30 2105593600, fax : +30 2105596377









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου