Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΠΝΙΚΩΝ CASUS BELLI: ΑΦΟΡΜΗ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ;;;

Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΑΥΤΟΥ ΩΣ ΔΗΜΩΔΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ,ΣΕ ΜΕΤΑΞΥ ΙΔΙΩΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ, ΣΤΕΡΟΥΜΕΝΗ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ.
Τις τελευταίες μέρες ,έχουν ενταθεί οι απειλές ,οι εκβιασμοί και η παραπληροφόρηση προς όλες τις κατευθύνσεις.Βλέπουμε από το ¨ιερατείο της διαπλοκής¨ Γκαιμπελικής μορφής προπαγάνδα, καθώς  ανακαλύψαμε και μεθόδευση παραπληροφόρησης σε πολλούς βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου.


Διαβάζουμε σε στημένα άρθρα διάφορα τραγελαφικά .Στην Ελευθεροτυπία στις 12/3 με τίτλο άρθρου ¨Αντιδράσεις από χονδρεμπόρους ¨μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής:
 «Για τους πρατηριούχους ο κ. Χατζηβασίλογλου είπε πως «είμαστε 10.000 οικογένειες και συνεργαζόμαστε με 18.000 περίπτερα σε ολόκληρη τη χώρα». «Αν περάσει η διάταξη τότε θα δημιουργηθεί σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα», πρόσθεσε.
Αίσθηση προκάλεσε η άποψη πρατηριούχου που αμφισβήτησε τις προθέσεις της κυβέρνησης να προστατεύσει την υγεία των πολιτών θεσπίζοντας νόμους κατά του καπνίσματος την ίδια στιγμή που προωθεί διάταξη που, όπως είπε, «σπρώχνει» τους καπνιστές στην αγορά φθηνών -και άρα ποιοτικά κατώτερων- προϊόντων καπνού.»
Μας δημιουργείται αμέσως η εξής απορία: Ο κος Χατζηβασίλογλου ή έχει θητεύσει τόσα χρόνια μέσα στο ψέμα ή ζει σε άλλο πλανήτη ή θεωρεί όλους τους συναδέλφους και συνεργάτες στον κλάδο μας ηλίθιους ή κάφρους.
Kύριε Χατζηβασίλογλου...
Αλήθεια,εαν πράγματι πιστεύετε αυτές τις δηλώσεις που έχετε κάνει,ίσως είναι καλύτερα να παραιτηθείτε άμεσα από την Ομοσπονδία χονδρεμπόρων,καθώς και από το Επιμελητήριο.
Είναι φρονιμότερο να αφήσετε ανοιχτό τον δρόμο σε νέους ανθρώπους με φρέσκιες ιδέες, διότι έτσι όπως άγεστε και φέρεστε,έχετε δημιουργήσει τεράστιο ρήγμα καθώς και διχόνοια μεταξύ καπνοβιομηχανιών, χονδρεμπορίου και λιανεμπορίου.
Κύριε Χατζηβασίλογλου...
Έχετε διολισθήσει σε επικίνδυνους ατραπούς. Ο Γενικός Διευθυντής του Δ.Ν.Τ. κ.Ντομινίκ Στρος–Καν σε πρόσφατη συνέντευξη του σε Γαλλικό κανάλι είπε επί λέξη τα εξής: ¨Οι Έλληνες είναι βουτηγμένοι στα σκατά¨.
Εμείς λοιπόν επειδή είμαστε Έλληνες και θεωρούμε ότι ο εαυτός μας  δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία που είναι βουτηγμένη στα σκατά,καλό θα ήταν στα λόγια σας ,στις πράξεις σας και στα έργα σας να είστε πιο προσεκτικός.
Τελείτε σε κρίση πανικού και είστε εκτός τόπου και χρόνου.
Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί!!!
... Ας πούμε λοιπόν τις πικρές αλήθειες για να μάθει όλος ο κόσμος το τι συμβαίνει με τον δύσμοιρο κλάδο του λιανεμπορίου όλα αυτά τα χρόνια.
Εξάλλου, η αξία ενός ανθρώπου μετριέται από πόση αλήθεια μπορεί να σηκώσει .
Αυτό που εκπροσωπείτε σήμερα ως πρόεδρος χονδρεμπόρων, και αυτό με αμφισβήτηση από τα ίδια σας τα μέλη, είναι περίπου 130 πρατήρια διανομής καπνικών στους νομούς Αττικής, Θεσσαλονίκης και Αχαΐας ( Πάτρα ).
Όλο το δίκτυο διανομής καπνικών στην υπόλοιπη περιφέρεια δεν υπερβαίνει τους 700 αντιπροσώπους που διανέμουν τσιγάρα όλων των καπνοβιομηχανιών στην Ελλάδα.
Φυσικά,οι αντιπρόσωποι επαρχίας δεν δουλεύουν με τα ποσοστά που δουλεύετε εσείς στους 3 νομούς.
Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ!!!
Ο τζίρος των καπνικών προΐόντων στην Ελλάδα (όλα αυτά τα γράφουμε επίτηδες για να γνωστοποιηθούν προς όλες τις κατευθύνσεις) ,ανέρχεται σε ετήσια βάση σε 3.700.000.000€ εως 4.000.000.000 € περίπου.
Εξ’αυτών, τα 130 πρατήρια έχουν μερίδιο διανομής   1.700.000.000€ εως 1.800.000.000€ περίπου και η επαρχία των 700 αντιπροσώπων 2.000.000.000€ εως 2.200.000.000€ περίπου.
Αυτό σε απλά νούμερα μεταφράζεται ότι οι 3 νομοί με 130 πρατηριούχους,έχετε την πίτα του 45% από την διανομή νόμιμων καπνικών προΐόντων,έναντι 55%που είναι στην επαρχία.
ΑΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ!!!
Εαν υπολογίσει κανείς ότι στα 4.000.000.000€ διάθεσης καπνικών προΐόντων στην Ελλάδα, υπάρχει και το λαθρεμπόριο διακίνησης καπνικών ,το οποίο κυμαίνεται στο 25%-30%, έναντι των νομίμων καπνικών,καταλαβαίνει κανείς ότι δεν υπάρχει μείωση καπνίσματος στην Ελλάδα αλλά αύξηση.
Το γιατί υπάρχει τέτοιο μεγάλο ποσοστό λαθρεμπορίου καπνικών στην πατρίδα μας και πως μπορεί να ελεγχθεί όπως λέει και ο σοφός λαός μας «Είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο».
Φυσικά άλλοι είναι υπεύθυνοι για να πιάσουν την φοροδιαφυγή για το Ελληνικό Δημόσιο (Ε.Φ.Κ.ΤΣΙΓΑΡΩΝ), που στην ουσία υπερβαίνει το 1.000.000.000 € περίπου.
 Kύριε Χατζηβασίλογλου...
Μιλήσατε και για σημεία λιανεμπορίου.Θα σας δώσουμε λοιπόν την πληροφορία διότι και εδώ σας έχουμε πιάσει αδιάβαστο ή αν ξέρετε την αλήθεια ,πάλι παραπληροφορείτε την κοινή γνώμη.Τα λιανικά σημεία διάθεσης καπνικών προΐόντων σε όλη την Ελλάδα αποτελούνται από 3 κατηγορίες:
Α) 9.500 ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΕ ΝΟΜΙΜΗ ΑΔΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΚΑΠΝΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ.
Β) 16.000 ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ.ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΜΗ ΑΔΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΚΑΠΝΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ,ΟΥΤΕ ΤΟ 5%.
Γ) 9.500 ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ,ΟΠΩΣ ΚΥΛΙΚΕΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ,ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ,SUPER MARKET, CAMPING, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Κ.Τ.Λ.,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΞ ΆΥΤΩΝ ΟΥΤΕ ΤΟ 1% ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΜΗ ΑΔΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΚΑΠΝΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ.
Το σύνολο τους είναι 35.000 περίπου και μαζί με τα εποχιακά καταστήματα ,τα οποία ανέρχονται στις 40.000-45.000.
Ερωτούμε λοιπόν:Που τα βρήκατε όλα αυτά τα στοιχεία λοιπόν και τα δημοσιοποιήσατε και ποιος ήταν ο πραγματικός στόχος;
Kύριε Χατζηβασίλογλου...
Φαίνεται ότι εσείς προσωπικά και ορισμένοι συνάδελφοι σας δεν μπορείτε να καταλάβετε ένα και μοναδικό:Στην Ελλάδα,αλλάζει οριστικά ο χάρτης ,όσον αφορά πολλά πράγματα στην πατρίδα μας και μπαίνει μια νέα τάξη πραγμάτων και στον κλάδο μας.
Το τραγελαφικό που συμβαίνει με εμάς τους λιανέμπορους ,είναι ότι ελάχιστα άτομα από τις καπνοβιομηχανίες ή τους χονδρέμπορους γνωρίζουν επακριβώς τα σοβαρά προβλήματα των Περιπτερούχων Καπνοπωλών.
Όλοι σας, καπνοβιομηχανίες και δίκτυο χονδρεμπόρων αντιπροσώπων ,όλα αυτά τα χρόνια βλέπατε το λιανεμπόριο ως μια αγελάδα για άρμεγμα.
Οι ανεγκέφαλοι ¨ βλαχογιάπηδες ¨ των καπνοβιομηχανιών και μη, στοχοποίησαν τα καταστήματα που έχουν νόμιμη άδεια λιανικής διάθεσης καπνικών προΐόντων ,διότι έχουν άγνοια των στοιχείων ή άλλα σχέδια πίσω από το κεφάλι τους!!!!
Κάνουμε λοιπόν την αφελή ερώτηση :
ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΚΑΠΝΙΚΩΝ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ-ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟΥ ΜΕ ΚΑΠΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΜΗ ΑΔΕΙΑ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟΥ.
H ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ .
Τώρα ξαφνικά αποφασίσατε ότι τα σημεία διάθεσης καπνικών προΐόντων είναι πολλά στην Ελλάδα!!!
Μαζευτήκατε όλοι οι ανεγκέφαλοι για να μας πείσετε ότι έχετε «απλώσει πολύ τον τραχανά»;;;
Kύριε Χατζηβασίλογλου...
Το περίπτερο έχει ιστορία πάνω από 50 έτη και ειναι συνδεδεμένο και με την κουλτούρα της πατρίδος μας.
Είναι παραχώρηση ευεργετήματος της Ελληνικής πολιτείας και συνταγματικά κατοχυρωμένο.
Γιατί λειτουργεί ως τώρα με απαρχαιωμένη νομοθεσία;;;
Τον λόγο τον ξέρουν όλοι:
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ.
ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ;;;
ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ¨ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ¨ ,ΠΟΥ  ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΤΟ  ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΙΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΕΝΕΚΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟΥ!!!!
ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ¨ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ¨.
Kύριε Χατζηβασίλογλου...
Στο ίδιο άρθρο της ¨Ελευθεροτυπίας ¨στις 12 Μαρτίου 2011, επίσης δηλώνετε : «Οι πρατηριούχοι προτείνουν αναδιάρθρωση των φορολογικών στοιχείων και ειδικότερα την αναπροσαρμογή των κρατικών φόρων που αφορούν το 84% της συνολικής φορολόγησης, έτσι ώστε να μειωθεί η διαφορά ανάμεσα σε φθηνά και ακριβά τσιγάρα και να επανέλθει η ισορροπία στην αγορά. »
Η αλήθεια όμως είναι άλλη...
Πίσω από αυτό που εισηγείστε ,κρύβονται ¨παιχνίδια ¨ και συμφέροντα καπνοβιομηχανιών !!!!
Προτείνεται μία μονόπλευρη "αναδιάρθρωση" των φορολογικών συντελεστών, η οποία έχει ωραιοποιηθεί ως "μείωση" της φορολογίας.
Επί της ουσίας, η πρόταση αυτή δε στοχεύει στην γενική μείωση της φορολογίας καπνού, αλλά στην μείωση της φορολογίας στα ακριβότερα σήματα και την αύξηση της φορολογίας στα φτηνότερα.
 Δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την προμήθεια του περιπτέρου, αλλά με τον ανταγωνισμό των φτηνότερων με τα ακριβότερα σήματα. Δεν επιχειρεί να σώσει το περίπτερο, αλλά να εξουδετερώσει τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των φτηνότερων σημάτων.
Δεν έχει ως στόχο να αυξήσει τα κέρδη του περιπτέρου, αλλά να μειώσει την τιμή των ακριβότερων σημάτων και να αυξήσει την τιμή των φτηνότερων.
 Μοναδικός της στόχος είναι να κλείσει η ψαλίδα τιμών ανάμεσα στα φτηνότερα και ακριβότερα σήματα, έτσι ώστε τα κέρδη από τα ακριβότερα να αυξηθούν, πάντα όμως σε βάρος του περιπτέρου.  
Στην ουσία εξυπηρετείτε πολυεθνικές εταιρείες ,οι οποίες είναι leader στην παγκόσμια αγορά και με αυτόν τον τρόπο προσπαθείτε να εξαφανίσετε τις Ελληνικές καπνοβιομηχανίες.
Εν κατακλείδει,δεν σας ενδιαφέρει καν το λιανεμπόριο ,διότι εξυπηρετείτε άλλα συμφέροντα.
Kύριε Χατζηβασίλογλου...
Είχα εισηγηθεί σε εσάς προσωπικά αλλά και στους 130 χονδρέμπορους με επιστολή, να διεκδηκήσουμε μαζί ως δίκτυο το θεσμοθετημένο ποσοστό που υπήρχε ως το 1993 και το οποίο προστάτευε εσάς και εμάς έναντι των καπνοβιομηχανιών.
Δυστυχώς,ενώ είχατε υπογράψει σχετική εξουσιοδότηση,μας ¨πουλήσατε ¨ την τελευταία στιγμή ως λιανεμπόριο αλλά και τους συναδέλφους σας στο χονδρεμπόριο και πήρατε ξεκάθαρα θέση υπέρ πολυεθνικών καπνοβιομηχανιών αλλοδαπών συμφερόντων.
Το δήθεν πρόσχημα που επικαλεστήκατε ήταν ότι αυτό δεν είναι εφικτό,ταχθήκατε κατά του λιανεμπορίου και εμμέσως πλην σαφώς και εναντίον των συναδέλφων σας,
ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΣΑΣ!!!!
Στον δικό μας χώρο (τον χώρο του λιανεμπορίου), ο υπηρέτης των συμφερόντων του ¨ ιερατείου της διαπλοκής ¨ κ.Πλακόπουλος, προσχηματικά παραιτήθηκε από την βιτρίνα του Προέδρου της «Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Καπνοπωλών και Περιπτερούχων Ελλάδας».Στην πραγματικότητα όμως, κινείται στο παρασκήνιο και συνεχίζει να υποσκάπτει τον κλάδο του λιανεμπορίου.
Το παρατσούκλι του στην πιάτσα είναι:¨ Ο νεκροθάφτης των περιπτέρων¨.Τώρα τελευταία, οι συνάδελφοι μας του έχουν κολλήσει όλα τα κοσμητικά επίθετα. Το τελευταίο που έχω ακούσει για το πρόσωπο του ,είναι ότι απαλλαχθήκαμε από την βλεννόρροια.
Kύριε Χατζηβασίλογλου...
Διαβάζουμε σε άρθρο της ¨Ημερησίας¨ στις 6/3/2011,με τον τίτλο : ¨Το ποσοστό κέρδους των τσιγάρων αιτία πολέμου¨ τα εξής: «Ρολά θα κατεβάσουν οι προμηθευτές - πρατηριούχοι τσιγάρων με την ψήφιση του φορολογικού νομοσχεδίου στη Βουλή και συγκεκριμένα με τη διάταξη του υπουργείου Οικονομικών που καθορίζει τα ποσοστά κέρδους της καπνοβιομηχανίας των πρατηριούχων και των περιπτερούχων.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Ελλάδος και Αττικής, Ηλίας Χατζηβασίλογλου, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και τόνισε ότι αν υπερψηφισθεί η διάταξη την επόμενη ημέρα οι πρατηριούχοι θα χάσουν το 50% των κερδών καθώς το ποσοστό τους μειώνεται στο 8,3% από 14,8% που είναι σήμερα. Πρόσθεσε ότι είναι αναγκασμένος να προχωρήσει σε απολύσεις του προσωπικού, αφού τα λειτουργικά έξοδα της επιχείρησης είναι υψηλότερα από τα έσοδά της.
Ανάλογα προβλήματα θα έχουν και υπόλοιποι 1.500 πρατηριούχοι και αντιπρόσωποι τσιγάρων σε όλη τη χώρα.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Ελλάδος ανέφερε ότι μία λανθασμένη εκτίμηση του υπουργείου Οικονομικών βάζει λουκέτο σε μια αγορά 4 δισ. ευρώ εκ των οποίων τα 3,7 δισ. πηγαίνουν στα ταμεία του κράτους.

«Κατάρρευση»
Ο κ. Χατζηβασίλογλου βρήκε υποστήριξη από τον κ. Γιάννη Πλακόπουλο, πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Περιπτεριούχων, ο οποίος υποστηρίζει ότι στο ενδεχόμενο εξόδου των πρατηριούχων από την αγορά θα οδηγήσει σε κατάρρευση ολόκληρο τον κλάδο. Προσθέτει ότι οι περιπτερούχοι μέσα από τις πιστώσεις που τους έχουν χορηγηθεί στο παρελθόν οφείλουν το αστρονομικό ποσό των 100 εκατ. ευρώ. Τα κεφάλαια αυτά θα απαιτηθούν από τους πρατηριούχους και όταν αυτό δεν είναι εφικτό θα βγουν διαταγές πληρωμών για τους οφειλέτες. »
Μάθαμε λοιπόν ότι οι δυο σας ,εσείς και ο κ.Πλακόπουλος ,αν και παραιτημένος, περιδιαβαίνατε όλα τα βουλευτικά γραφεία και παραπληροφορούσατε τους εκπροσώπους του Ελληνικού κοινοβουλίου.
Αντί να ομιλείτε για κώδωνα κινδύνου, καλύτερα να αναρωτηθείτε για τα κουδούνια που σας έχει κρεμάσει όλος ο κλάδος των καπνικών.
Kύριε Χατζηβασίλογλου...
Ακούμε στην πιάτσα διάφορες φημολογίες και αστειότητες που διαδίδετε και για να γίνω πιο συγκεκριμένος:
Μιλάτε για απεργίες, σαμποτάζ καπνικών προΐόντων ,καθώς και για άμεση απαίτηση όλων των υπολοίπων πιστώσεων συναδέλφων περιπτεράδων.
Μειδιούμε με αυτό το κατάντημα σας.
Νομίζετε ότι οι εκβιασμοί τέτοιου τύπου ακουμπάνε κανέναν;
Νομίζετε ότι μπορείτε να εκβιάζετε καπνοβιομηχανίες για μποΐκοτάζ προΐόντων;
Νομίζετε ότι μπορείτε να κάνετε απαιτητές τις χρόνιες πιστώσεις σας και να μην διαθέτετε τσιγάρα στα σημεία πώλησης εαν δεν σας εξοφλήσει άμεσα ο περιπτεράς;;;
Kύριε Χατζηβασίλογλου...
Πλανάστε οικτρά...
ΑΥΤΕΣ ΟΙ  ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.
Η αυριανή μέρα ,Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011 ,δεν είναι μόνο η ψήφιση του θεσμοθετημένου ποσοστού λιανεμπορίου,αλλά και η αρχή για τη απλοποίηση ,τον εκσυγχρονισμό και την θεσμική θωράκιση των περιπτέρων .
Kύριε Χατζηβασίλογλου...
Όλα τα τιμολόγια που εκδίδετε προς συναδέλφους εδώ και χρόνια σε καθημερινή βάση ,έχουν τις παγιωμένες πιστώσεις σας και αναγράφονται στο κάτω μέρος του τιμολογίου.
Ξέρετε κανέναν περιπτερά που δεν χρωστάει σε χονδρέμπορα; Αυτοί είναι δαχτυλοδεικτούμενοι και μετριούνται στα δάχτυλα μιας παλάμης.
Λέτε λοιπόν σήμερα :¨ Δεν θα σας διαθέσουμε τσιγάρα εαν δεν ξοφλήσετε το υπόλοιπο σας ¨.
Μην μπείτε στον κόπο εσείς και κάποιοι έξυπνοι που εκβιάζουν ,να στείλετε νομικά έγγραφα για άμεση απαίτηση υπολοίπων.
Είναι καλύτερα να κρατήσετε τα τσιγάρα στις αποθήκες σας να αυγατίζουν.
Βλέπω λοιπόν και το επόμενο σκηνικό να στήνεται με τα μυαλά που έχετε:
EX - BAN ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ DOOR TO DOOR.
Και φυσικά ,εαν το θέμα το εκβιάσετε ως εκεί,οι λιανέμποροι θα βγουν διπλά κερδισμένοι γιατί θα παίρνουν και το κέρδος των χονδρεμπόρων για αυτούς.
Kύριε Χατζηβασίλογλου...
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ  ΔΙΟΤΙ ΒΛΑΠΤΕΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΙΟΥ.
Τα διαδοχικά σφάλματα σας και η κατάσταση πανικού στην οποία βρίσκεστε, έχουν ως αποτέλεσμα να κάνετε επανειλημμένα λάθη και να λειτουργείτε ως μωρός.
Αυτά που έχουν συμβεί στον χώρο μας από το ¨Ιερατείο της διαπλοκής¨ τους τελευταίους 14 μήνες, κάνουν τους νονούς της νύχτας να φαίνονται παιδάκια νηπιαγωγείου μπροστά σας!!!!
ΟΙ ΝΟΝΟΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΤΙΜΗΤΕΣ!!!!
Εσείς δεν έχετε ούτε ιερό ,ούτε όσιο επάνω σας !!!!
Δυστυχώς ,εσείς και το ιερατείο σας ,επειδή έχετε βάλει πάνω από όλους μόνο τα προσωπικά σας συμφέροντα,πέραν των άλλων που κυκλοφορούν εις βάρος σας στην πιάτσα ,εγώ προσωπικά σας λέω ότι είστε και απάτριδες!!!!
Στην ουσία βλάπτετε σοβαρά την πατρίδα μας διότι όλες οι μεθοδεύσεις σας συγκλίνουν στην συμμετοχή του ¨παιχνιδιού¨ εξαφάνισης της μικρομεσαίας επιχείρησης.
Kύριε Χατζηβασίλογλου...
Κλείνοντας,σας λέω τούτο μόνο:
Ότι το 60% των πωλήσεων καπνικών προΐόντων στην Ελλάδα είναι κάτω από 3€. Αυτό και μόνο, θα έπρεπε να σας προβληματίσει και να συνταχθείτε από την αρχή με το λιανεμπόριο.
Και λάβετε σοβαρά υπόψη σας αυτό που θα σας πω:
Αλλάξτε άμεσα ρώτα ,διότι οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν στον κλάδο των καπνικών θα είναι ραγδαίες και μεγάλες σε όλα τα επίπεδα.
Εαν πρέπει να γίνουν ¨στάχτη και μπουρλότο ¨όλα τα κακώς κείμενα με τον κλάδο του λιανεμπορίου και μέσα από την τέφρα να αναγεννηθεί ο κλάδος μας , αποδεχόμαστε το τελεσίγραφο και το Casus Belli που μας έχετε αποστείλλει.
Είμαστε εδώ για όποιον δρόμο διαλέξετε ....της σύνεσης και της διαπραγμάτευσης ή της οριστικής ρήξης με το δίκτυο διανομής χονδρεμπόρων.

3 σχόλια: