Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΤΗΣ NESTLE ΓΙΑ ΤΟ 2011

Κατόπιν επιθυμίας πολλών συναδέλφων από όλη την Ελλάδα,ανεβάζουμε επίσημους τιμοκαταλόγους χονδρικής βιομηχανίας παγωτών.Ο λόγος είναι ότι πολλοί αντιπρόσωποι στην επαρχία δεν εφαρμόζουν τον επίσημο κατάλογο χονδρικής των εταιρειών αλλά βάζουν ¨ καπέλο ¨με την δικαιολογία εξόδων μεταφοράς κ.τ.λ.




Οι μεθοδεύσεις αυτές γενικότερα κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουν διότι δεν μπορούν όλα να λειτουργούν εις βάρος της μικρής λιανικής ,η οποία πληρώνει πάντα μετρητοίς.
Σημειωτέον ,ο τζίρος που κάνει η μικρή λιανική στα παγωτά είναι το 65% περίπου έναντι του 35% που κάνουν οι μεγάλες αλυσίδες super market και που φυσικά πληρώνουν με μεταχρονολογημένες επιταγές αλλά και παίρνουν πολύ μεγαλύτερες εκπτώσεις !!! 






Επεξηγήσεις πίνακα:
Οι πίνακες δείχνουν αναλυτικά τι ποσοστό εμπορικού κέρδους παίρνουμε με τιμές χωρίς Φ.Π.Α. αλλά και με Φ.Π.Α. βάσει της ενδεικτικής λιανικής τιμής που προτείνει η κάθε εταιρεία παγωτού.
Επίσης,υπάρχουν στήλες με προτεινόμενες λιανικές τιμές που πρέπει να δουλεύουν τα περίπτερα-mini market σε όλη την Ελλάδα.

Υ.Γ.Θα ακολουθήσουν και δημοσιεύσεις τιμοκαταλόγων για όλες τις εταιρείες παγωτού που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

ΠΡΟΣΟΧΗ:ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΠΑΓΩΤΟΥ .
ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΠΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου