Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ – ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ «ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ»

Σήμερα , ημέρα Τρίτη 22 Μαρτίου 2011,αποκαλύπτουμε προς όλους τους συναδέλφους μας,πως στήθηκε ο  ιστός της αράχνης από το ¨ ιερατείο της διαπλοκής ¨ και βάλανε τα νέα τους νανάκια μπροστά ως διαδόχους για να παραπληροφούν και να χαλιναγωγούν τον κλάδο μας.
Στήσανε εκλογές μαΐμού σε ένα ιστορικό Σωματείο και το πρώτο της Ελλάδας, το οποίο με οποιονδήποτε τρόπο πάρα πολλά χρόνια θέλουν να το έχουν ¨καπελωμένο ¨.


Δημοσιεύουμε σήμερα,όλα τα επίσημα έγγραφα για να λάβουν γνώση οι συνάδελφοι του Ν.Αττικής και όχι μόνο.
Ο κ.Πλακόπουλος,ο αρχιερέας της διαπλοκής στο λιανεμπόριο καπνικών και εκτελεστικό όργανο ,αφού εξαναγκάστηκε να παραιτηθεί ,παρέδωσε το ¨ δαχτυλίδι του αρραβώνα ¨ στους Μάλλιο Θεόδωρο και Παλιογιάννη Νίκο και με ¨ εκλογές express¨ προσπάθησαν να κρατήσουν την Σφραγίδα.
ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ
Οι 132 συναδελφοι που πήγαν να ψηφίσουν ,έριξαν και 3 λευκά ,δηλαδή το Σωματείο της Αττικής εκπροσωπείται από ένα Δ.Σ. που η συντριπτική  πλειοψηφία των μελών του γύρισε την πλάτη σε αυτούς.
Οι νομικές διαδικασίες για την αποκαθήλωση των φαντασμάτων έχουν αρχίσει και σύντομα θα κληθούν να απολογηθούν στην έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα αναγκαστούν να συγκαλέσουν.
Οι νόμιμες εκλογές για το πρώτο Σωματείο Περιπετρούχων –Καπνοπωλών της Ελλάδος είναι μονόδρομος και σε αυτές θα είμαστε όλοι παρόντες.
Όταν λέμε Δημοκρατία το εννοούμε ,θέλοντας και μη όλοι θα περάσουμε από την κρίση της πλειοψηφίας των συναδέλφων μας.
Το be continued .....   










































2 σχόλια:

  1. Μια φιλική παρατήρηση ως blogger:

    Δεν νοείται να έχεις 3 επιλογές "αντίδρασης" στο άρθρο και οι 3 να είναι θετικές......!!!!! Κατευθείαν στερείς κάθε έννοια αξιοπιστίας του blog σου για τον αναγνώστη.

    Δεν είναι κακό να μάθετε τους κανόνες του net πριν ξεκινάτε blogs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. pos ginete na eginan oi ekloges stis 21 kai 22 martiou kai h gostopoihsh na exei hmeromhnia 2 martiou?

    ΑπάντησηΔιαγραφή