Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

ΟΤΑΝ ΤΑ ¨ΑΝΤΙΘΕΤΑ¨(;;;)ΕΛΚΟΝΤΑΙ... ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ¨ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ¨

 
Αφορμή  για αυτό το άρθρο έχουν σταθεί τα τελευταία γεγονότα καθώς και τα πολλά τηλέφωνα που δέχθηκα από αγανακτισμένους συναδέλφους από όλη την Ελλάδα ,που επιδερμικά ενδεχομένως βλέπουν το πρόβλημα και μου λέγανε σε επιτακτικό ύφος:¨Μάζεψε την¨.
Το πρόβλημα κύριοι συνάδελφοι και συναδέλφισσες δεν είναι ο πρώτος ενικός ,αλλά να ¨μαζευτούν¨ όλοι.
Φαίνεται κάποιοι ότι με προκαλούν να τα ¨χώσω¨ στην γλώσσα που ακούνε.Όχι μόνο οι μπροστινοί τους ,αλλά και οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ.


Μάθετε λοιπόν αγαπητοί συνάδελφοι πως είναι στημένο και παίζεται το ¨παιχνιδάκι¨:
Οι ηθικοί αυτουργοί έχουν σπουδάσει (πτυχία master) πολύ καλά την ψυχολογία ,την επικοινωνία ,τις δημόσιες σχέσεις,το μάρκετινγκ πωλήσεων κ.τ.λ.
Έτσι λοιπόν ,στήσανε το σκηνικό και εκμεταλλεύτηκαν και θα συνεχίζουν και στο μέλλον να εκμεταλλεύονται τους ¨χρήσιμους ηλίθιους¨.
Στήσανε λοιπόν την φάκα και το ωραίο τυρί ,αφού πρώτα βολιδοσκόπησαν το έδαφος,σχεδιάσανε καλά όπως κάνουν πάντα τις κινήσεις τους και χτυπήσανε διάνα.(κατά την προσωπική τους άποψη και μόνο).
Και γίνομαι πιο συγκεκριμένος:
Καλέσανε στο γήπεδο τους (τηλεοπτικά κανάλια) τους ¨χρήσιμους ηλίθιους¨.Έδωσαν πληροφορίες στους δημοσιογράφους ανάλογα των συμφερόντων τους και μόνο,και παραχωρήσανε στους ¨χρήσιμους ηλίθιους¨ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ για να τους εκθέσουν με απώτερο σκοπό πάλι να επωφεληθούν και να προστατεύσουν τα συμφέροντα τους.
Οι ηθικοί αυτουργοί διακατέχονται και αυτοί από το ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ!
Και ερωτώ λοιπόν :
ΠΩΣ ΝΑ ΚΡΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΕ ΔΙΑΡΚΩΣ;;
Πάμε παρακάτω...
Σας είχα προειδοποιήσει όλους ότι θα βγαίνετε όλοι στον ΤΑΚΟ. Φαίνεται    ότι το μήνυμα κάποιοι δεν το λάβατε ακόμη.Ξεπεράσατε την κόκκινη γραμμή μου.
Οι ηθικοί αυτουργοί ...χρησιμοποιείτε κατά το δοκούν εδώ και χρόνια άτομα τα οποία μπορείτε να πλάθετε τον εγκέφαλο τους ως πλαστελίνη,ανεξαρτήτως φύλου: ανδρικού ,γυναικείου ή ¨ουδέτερου¨.
Επιλέγετε πάντα ΔΙΠΟΔΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
Όλα αυτά τα ανθρωποειδή έχουν την ίδια φορεσιά ,δηλαδή φοράνε μόνο ρόμπες .
Ήρθε λοιπόν η ώρα να ξεκουμπώσουμε αυτές τις ρόμπες και να δείξουμε την γύμνια τους δημόσια.
Εξάλλου στο φιλοθεάμον κοινό του αρέσουν οι τσόντες.
Το δυστύχημα για εσάς είναι ότι το σενάριο που έχετε στήσει για να προσελκύσετε θεατές στο νέο σας έργο είναι πολυπαιγμένο και κάποιοι το έχουν δει πολλές φορές και το έχουν βαρεθεί.
Τακτικές τύπου:΄¨Πάρε διαφήμιση - χορηγία για καπνικά προΐόντα¨,¨βγάλε περιοδικά¨...¨σου κόβω την διαφήμιση¨,¨αν δεν ακούς εμένα¨ και άλλα τέτοια τεινά τυράκια.ΤΕΛΟΣ ,με τελεία και παύλα.
Αν νομίζετε με τακτικές όλα τα εγκάθετα λιγούρια ότι μπορεί να τα βαφτίζετε ¨θεσμικούς¨ ,¨φυτευτούς¨ και ¨ευλογημένους¨ για να κυβερνάνε το προβατοκοποιείο,ΤΕΛΟΣ  ,τελεία και παύλα.
Αν νομίζετε ότι με πιέσεις και παρασκήνιο στην κεφαλή της Ελληνικής πολιτείας και με πριβέ συναντήσεις σε Υπουργικά γραφεία μπορειτε πάντα να περνάτε το δικό σας , ΤΕΛΟΣ  ,τελεία και παύλα.
Αν νομίζετε βλαχογιάπηδες των πολυεθνικών εταιρειών ότι με σινιέ σακάκια ,τουπέ και μούρη μπορείτε να καθοδηγείτε και να έχετε κάτω από τον ζυγό έναν κλάδο εσαεί, ΤΕΛΟΣ  ,τελεία και παύλα.
ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ ΤΗΣ ΥΓΙΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΚΑΠΝΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Αν νομίζουν κάποιοι ¨θεσμικοί¨ πειθήνια όργανα του κάθε ¨μεγάλου¨ ότι μπορείτε με δημόσιες σχέσεις τέτοιου είδους να κάνετε business εις βάρος του κλάδου ,κοιμάστε ύπνο βαθύ .Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΓΙΑ BUSINESS .
Προσχήματα ¨ότι εγώ δεν μπορώ να έρθω στην Πανελλαδική Γενική Συνέλευση του κλάδου διότι έχω προσωπικά με τον τάδε ή την δείνα¨ είναι για παιδάκια και μόνο.Και όπως λέει και ο σοφός λαός μας ¨όποιος δεν θέλει να ζυμώσει ,δέκα μέρες κοσκινίζει¨.
Και ας δημοσιοποιήσουμε λοιπόν και ορισμένα γεγονότα για να μάθει ο κλάδος την αλήθεια.
Ποιος άνοιξε τις πόρτες για συζήτηση με το Υπουργείο;(Σαχινίδης) Αυτόν που κατηγορείτε σήμερα ως πρόεδρο πεθαμένης Ομοσπονδίας .
Ο συνάδελφος Κόγιας όταν έστησε την σκηνή έξω από το γραφείο του Σαχινίδη στην Λάρισα.τότε και μόνον τότε τα ατσαλάκωτα κοστούμια δέχθηκαν να δεχθούν τον κλάδο και να συζητήσουν μαζί μας.
Κατηγορήστε τον Κόγια για ό,τι θέλετε,ρίξτε του όση λάσπη θέλετε.Για δυο  πράγματα δεν μπορείτε να τον κατηγορήσετε:ότι είναι καθαρός και για τον πολιτισμό του μέσου περιπτερά.Και είναι το ίνδαλμα του πολιτισμού μας στον κλάδο.
Συγκινούμαι και σήμερα που γράφω αυτό το άρθρο .Όταν με πήρε 12:30 το βράδι τηλέφωνο από τον Βόλο και μου είπε επί λέξη τα εξής:...¨Δούκα είμαι εδώ με τους τάδε.Εγώ δεν υπογράφω αυτό το έγγραφο που υπέγραψαν άλλοι..¨
Τα γράφω λοιπόν αυτά για να μάθουν κάποιοι τα γεγονότα και ποιοι κράτησαν ψηλά την αξιοπρέπεια των περιπεράδων.
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΤΕ....ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΣΤΗΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΣΑΣ ΠΙΟΝΙΑ .
Ρε ρεμάλια ακατανόμαστα,πως τολμάτε και πιάνετε στο στόμα σας τον Κόγια όταν ένας άνθρωπος ο οποίος κάνει και χημειοθεραπείες λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας;Δεν έχετε ρωτήσει έναν γιατρό ποιες είναι οι παρενέργειες στον ανθρώπινο οργανισμό;
Ρόμπες ξεκούμπωτες , λινάτσες ,δεν μπορείτε δυο βοδιών άχυρο να μοιράσετε .Το παίζετε ,(προεδριλίκι) λασπολογείτε άτομα για να κάνετε άννομες business πίσω από την πλάτη ενός κλάδου.
Σας είχαμε ειδοποιήσει εγκαίρως ότι στα 0,10€ καπέλο που θέλετε να βάλετε πέρα όλων των παρενεργειών που θα δημιουργηθούν τα 0,085€ ανήκουν στο Ελληνικό Δημόσιο, λόγω ειδικού καθεστώτος φορολόγησης καπνικών .
ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ +0,10€ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΚΟΝΟΜΑ ΕΕΕΕ;;;!!!ΚΑΛΟ ΔΗΜΑΓΩΓΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΕΧΕΤΕ !!!ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ BUSINESS;;;
Ρόμπες ξεκούμπωτες ,επικαλείστε καθεστώς Κύπρου ,όταν δεν γνωρίζετε ούτε το Σύνταγμα της Κύπρου ,ούτε τι ΦΠΑ έχουν εκεί ,ούτε τι καθεστώς επικρατεί.
Βρε ζώα,μόνο σανό ξέρετε να τρώτε και αυτό θέλετε να φάνε και οι άλλοι ;;;
Έχετε άγνοια κινδύνου ,είστε επικίνδυνοι για τον κλάδο και το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι ένα :τις γλάστρες στις συσκέψεις μέσα στα Υπουργεία.
Έχετε όμως και ένα καλό και δεν θέλω να σας το αδικήσω:Είστε καλοί στις ντουντούκες ,στις φωνές και στο πεζοδρόμιο.
Αυτά προς το παρόν ......Διότι αναλόγως συμεριφοράς έχω ράμματα για τις γούνες σας πολλά ακόμη για ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!
Το μήνυμα λοιπόν που  στέλνω σε εσάς στους ¨θεσμικούς του κώλου ¨ είναι ένα: ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ ΣΤΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ;;;;
Το μήνυμα που  στέλνω στους ηθικούς αυτουργούς είναι άλλο:
ΔΕ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ,ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΟΜΕΘΑ!!!

Δούκας Γεώργιος
Υ.Γ. Στην δημοσιότητα παραπλανητικό Δελτίο Τύπου Σωματείου Ηρακλείου ,απάντηση δικηγόρου Ε.Παπαγιάννη. Σας αφιερώνω και  σχετικά video.     


ΥΓ1: Το Δελτίο Τύπου του Σωματείου Περιπτερούχων και Καπνοπωλών Κρήτης

ΥΓ2: Ανακοίνωση Σωματείου Περιπτερούχων και Καπνοπωλών Κρήτης 20/01/2011



ΥΓ3: Απάντηση του Δικηγόρου Αθηνών κου. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ για την Ανακοίνωση στις 20/01/2011

Αγαπητή Ελένη,

Επί της εν θέματι ανακοινώσεως του σωματείου σας, η οποία περιήλθε σήμερα εν γνώσει μου,  και προς αποφυγή παρανοήσεων, επιθυμώ να κάνω τις εξής διευκρινήσεις:

α) Μέχρι σήμερα δεν μου έχει ζητηθεί, ούτε έχει δοθεί εκ μέρους μου,
γνωμοδότηση ή έγγραφη τεκμηρίωση γύρω από την συμβατότητα με την ισχύουσα νομοθεσία της λιανικής διάθεσης κανπνοβιομηχανικών προϊόντων σε τιμή ανώτερη από την οριζόμενη από τους εισαγωγείς ή παραγωγούς αυτών. Ομοίως, δεν είχα κάποια τεχνική συνεργασία με οποιοδήποτε φορέα, σωματείο ή συλλογικότητα σχετικά με το παραπάνω θέμα και την εξαγγελόμενη με την παραπάνω ανακοίνωσή σας μορφή πάλης.

β) Τα θέματα στα οποία έχω παράσχει την νομοτεχνική μου συνδρομή και
υποστήριξη περιλαμβάνονται στα κατατεθειμένα στο Υπουργείο Οικονομικών
υπομνήματά μου, τα οποία φέρουν και τη φυσική ή ηλεκτρονική μου υπογραφή.

Περιορίζομαι στην ανθρώπινη κατανόησή μου στα οξύτατα επαγγελματικά
προβλήματα που σας έχουν προκαλέσει οι στρεβλώσεις της αγοράς
καπνοβιομηχανικών προϊόντων και στα κίνητρα που σας υποχρέωσαν στην
υιοθέτηση των εξαγγελόμενων αντιμέτρων ως μορφή πάλης.

Με εκτίμηση,
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Ι. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Η ΜΑΛΒΙΝΑ ΕΦΥΓΕ ΝΩΡΙΣ ... ΑΛΛΑ ΤΟ HOSTESS ΕΜΕΙΝΕ ΕΔΩ!!!




9 σχόλια:

  1. καληνύχτα κύριε Δούκα, ενωτικέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Giorgos Doukas Η ΑΞΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ μου ανώνυμε αυτό ήτανε το τελευταίο καλό ανέκδοτο που ήκουσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. k Δουκα αν εχω πληρωφορηθει καλα εχεις πανω απο ενα περιπτερο . Εαν ισχυει μη μιλας εσυ για νομιμότητα . Οσο για τον κ. Κογια κατσε λιγο αλαργα κακο του κανεις νομιζω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εχω 2 ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ .....ΣΕ ΔΥΟ ΟΝΟΜΑΤΑ.....ΠΕΙΡΑΖΕΙ???? ΝΟΜΙΜΑ....
    7 ΑΓΕΛΑΔΕΣ...4 ΚΟΤΕΣ....10 ΤΡΑΓΟΥΣ....3 ΓΚΟΜΕΝΕΣ.. ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ....ΚΑΙ ΖΗΛΙΑΡΙΔΕΣ-ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ....ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!!!!??????.....ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΝΩΝΥΜΑ....ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΙΣΙΕΣ....ΣΤΟΝ ΤΑΚΟ!!!! ΔΟΥΚΑΣ Γ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μην εκνευριζεσθε το εφερα ως παραδειγμα για να ειξω οτι δεν τιθεται ζητημα ποιος ειναι νομιμος.
    και εμεισς εχουμε ενα περιπτερο σε δυο ονοματα,
    μπορουσαμε να ειχαμε 15 με διαφορα ρερτιπια -αφανεισ εταιοριες κλπ τα ξερετε.
    Το θεμα ειναι οτι τωρα εχουμε γινει υπαλληλοι του κρατους και των βιομηχανων αμισθοι.
    Μιλατε για εμπορικα αντιμετρα και απο την αλλη τα βαλατε με το σωματειο κρητης.
    Δηλαδη τι πρεπει να κανουμε να συζηταμε εσαει με τους υπουργους και να δουλευουμε τσαμπα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 6 Φεβ 2011Τελεσίγραφο σε Κουσελά στέλνει η Πανελλήνια Συνέλευση στον Πειραιά.
    Με ομόφωνη απόφαση της Πανελλήνιας Συνέλευσης στον Πειραιά χθες, η ΟΠΚΕ και τα συνεργαζόμενα σωματεία, στέλνουν τελεσίγραφο στον υφυπουργό Οικονομικών κ. Δημήτρη Κουσελά ζητώντας σε 15 ημέρες να προχωρήσει σε θεσμοθέτηση ελάχιστου ποσοστού κέρδους στα καπνικά προϊόντα διαφορετικά θα προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις.
    Τις αποφάσεις τους θα τις γνωστοποιήσουν στον υφυπουργό σε επικείμενο προγραμματισμένο ραντεβού μαζί του.
    Αναμένεται Δελτίο Τύπου της ΟΠΚΕ που θα παρουσιάζονται αναλυτικά οι αποφάσεις της συνέλευσης. ......AYTA....ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΧΕΣΕ ΨΗΛΑ ΝΑΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μα εγώ μ' ένα άγριο, περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω.. Σιγά μην κλάψω, Σιγά μη φοβηθώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή