Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ...ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΡΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΕΣ!!!

ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΖΩΗΣ :
- Πατέρα είμαι gay, λέει ένας γιος στον πατέρα του.
- Τι είσαι;του λέει ο πατέρας του,gay;Δε μου λες αγόρι μου, μένουμε στα Βόρεια Προάστια σε καμιά βίλα και την πληρώνουν άλλοι;
- Όχι ,απαντάει ο γιος.
- Mήπως έχεις κάτω στο γκαράζ καμιά Porche που στην πληρώνουν άλλοι; τον ρωτάει ο πατερας του.
-Όχι ρε πατέρα,δεν ξέρεις τι αμάξι έχω;
-Έχεις καμιά βίλα στην Μύκονο και στην πληρώνουν άλλοι    και μου το κρύβεις;
-Tι λες τώρα βρε πατέρα ;απαντάει ο γιος.
- Mήπως σπούδασες στο Cambridge University ή σε κανένα άλλο πανεπιστήμιο του εξωτερικού;
-Όχι ,στο Τ.Ε.Ι. σπουδάζω ρε πατέρα,εγώ ο γιος σου είμαι όπως με ξέρεις.
-Έχεις τίποτα καταθέσεις στην Ελβετία και μου το κρύβεις;
- Όχι, τίποτα από όλα αυτά δεν έχω πατέρα, του απαντάει ο γιος.
-Μήπως παίρνεις μηνιαίο μισθό χιλιάδες ευρώ και extra bonus τον χρόνο ;
-Όχι πατέρα,ανήκω στην γενιά των 700 ευρώ και το ξέρεις.
-Μήπως έχεις κανένα κότερο και στο πληρώνουν άλλοι;
-Όχι ρε πατέρα,τι κότερο να έχω;του απαντάει ο γιος.
 -Μήπως σε καλούν σε VIP party ή σε εστιατόρια πολυτελείας, φοράς  ακριβά ρούχα και κόβεις τιμολόγια σε ονόματα άλλων ως έξοδα παράστασης;
 -Όχι πατέρα,τίποτα από όλα αυτά,του απαντάει ο γιος.
- Ε,τότε δεν εισαι gay ,του λέει ο πατέρας του. Εμείς εδώ στο Κερατσίνι ,αυτούς τους λέμε βρωμοπουστάρες του κερατά.


Στις 15/2/2011 αναρτήθηκε στο
http://synpeka.blogspot.com/
ένα άρθρο του δικηγόρου Αθηνών Ε.Παπαγιάννη,το οποίο όσοι μπορούν να το ερμηνεύσουν , αναφέρει όλες τις διαστάσεις που έχουν τα πράγματα στην Ελλάδα,όσον αφορά την αγορά των καπνοβιομηχανικών προΐόντων.
Φυσικά ως δικηγόρος που είναι,μιλάει και γράφει  πάντα σε ένα επίπεδο βλέποντας τα πράγματα από την νομική τους σκοπιά.
Το άρθρο είναι πλήρως κατατοπιστικό,τεκμηριωμένο και σε ¨κυριλέ ¨ύφος.
Το σημερινό δικό μου άρθρο επειδή δεν είμαι δικηγόρος,ούτε πτυχία Νομικής έχω,ούτε τον πολύξερο και τον παντογνώστη θέλω  να κάνω,σήμερα θα τα γράψω και κοινώς θα τα ¨χώσω¨όπως τα βλέπω εγώ από την δική μου πλευρά.
Δεν με ενδιαφέρει καν η γνώμη ή η κριτική των δήθεν, ούτε έμαθα ποτέ στην ζωή μου να μιλάω με διπλωματικό τρόπο και άλλα να λέω και άλλα να εννοώ.
ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ...
Ευθέως κατηγορώ για την σημερινή κατάντια του λιανεμπορίου καπνικών,τα GOLDEN BOYS (βλαχογιάπηδες),για όλες τις μεθοδεύσεις που έχουν κάνει ως τώρα ,είτε εκβιάζοντας πρόσωπα,πράγματα και καταστάσεις ,είτε ¨λαδώνοντας¨ με χορηγίες.
Αναφέρομαι μόνο στις ηγεσίες των πολυεθνικών εταιρειών και όχι στα κατώτερα στελέχη που είναι εκτελεστικά όργανα αυτών.Τα ονόματα τους είναι γνωστά στους πάντες.
Τα GOLDEN BOYS έχετε ευθύνες για την θέση που κατέχετε και ως εκτελεστικά όργανα,εκπροσωπείτε άνομα συμφέροντα θυσιάζοντας τα πάντα στον βωμό ίδιων οφελειών.
Δεν έχω τίποτα προσωπικό εναντίον σας ως φυσικά πρόσωπα.
1.ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣΤΕ:Ως μυαλόρηχοι ,που κυρήξατε τα περίπτερα σε αφανισμό και εκτελείτε εντολές των μαφιόζων αφεντικών σας από το εξωτερικό ,οι οποίοι συνειδητά υποσκάπτουν με αυτόν τον τρόπο την πτώχευση της χώρας!!!
Είστε τόσο ανίκανοι που δεν μπορείτε ούτε και αυτό να δείτε.Αν όμως το έχετε καταλάβει ,τότε είστε και εσείς προδότες!!!
2. ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣΤΕ:Ως ξεφτιλόσαρκα μυαλά ,που δεν αντισταθήκατε και το παίζετε¨αμερικανοτσολιάδες¨,
¨φιλοτομαριστικά τομάρια¨,για να κρατάτε τις θέσεις και τις καρέκλες σας,πατώντας επάνω σε πτώματα, αδιαφορώντας για τα πάντα και το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι η προσωπική και οικογενειακή σας ευδαιμονία.
3. ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣΤΕ:Ότι θέλετε να το παίξετε μεγάλοι και τρανοί,αλλά στην ουσία είστε νανάκια με κατεβασμένα παντελόνια!!!
ΡΕ  ΜΟΥΣΜΟΥΛΑ, νομίζετε ότι ανήκετε  σε  ¨καρτέλ αδελφότητος¨ ,αλλά στην ουσία είστε  ¨ξεφτιλισμένο αδελφάτο¨!!!
ΡΕ  ΘΕΑΤΡΑ ,πουλάτε τρέλα  και παραμύθι με  ¨μαγειρεμένους ¨ ισολογισμούς ,δηλώνοντας μείωση κερδοφορίας,αφού έχετε κατακλέψει τα ποσοστά του λιανεμπορίου ;
ΡΕ  ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΟΙ,προΐόντα  κλωνοποιημένα από  εκτροφεία,δεν σας μάθανε  τι σημαίνει ¨κέρδος επί της κατανάλωσης¨;
ΡΕ  ΒΟΔΙΑ,σκυλεύσατε  πέραν του λιανεμπορίου και όλα τα σήματα  τσιγάρων που εκπροσωπείτε ,διότι στην ουσία τα περισσότερα  εξ’αυτών είναι πεταγμένα έξω από την αγορά.
ΡΕ  ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΙ,πέραν από τις δολοφονίες που έχουν κάνειτα αφεντικά σας , τους ψυχολογικούς εκβιασμούς με τους οποίους  έχετε αναγκάσει  ανθρώπους να οδηγηθούν σε αυτοκτονίες ,στην ουσία βάζετε τα δάχτυλα σας και βγάζετε  τα μάτια σας.
ΡΕ  ΤΟΜΑΡΙΑ,δεν μπορείτε να δείτε πέρα από την μύτη σας,ζείτε στην εικονική πραγματικότητα και μέσα στα χρυσά κλουβιά σας.
ΡΕ  ΜΕΙΑΣΜΑΤΑ,δεν τολμάτε να πάτε στα περίπτερα,να αγοράσετε μια εφημερίδα,αν δεν φοράτε τζόκεΐ και σκούρο γυαλί για να μην σας αναγνωρίσουν.
ΡΕ  ΛΑΛΑΚΙΑ ,προσπαθείτε να στήσετε ΝΕΑ ΣΗΜΑΤΑ με κατεβασμένες τιμές,παίρνοντας το κέρδος του λιανέμπορα,για να το δώσετε στον καπνιστή-καταναλωτή ,αλλά δεν εισπράττετε άμεσα τα ¨μπινελίκια¨που ακούνε οι υπάλληλοι σας ,όταν πάνε στα περίπτερα ,για να κάνουν νέα τοποθέτηση.
 ΡΕ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ, το μόνο που έχετε μάθει στην ζωή σας είναι να στέλνετε βαπτισμένους  ¨ θεσμικούς¨ ,τις κότες σας τις λυρίσιες και τους πιθηκανθρώπους για μπροστινούς στα Υπουργεία.
Έχετε μάθει να είστε μόνο εκτελεστικά όργανα και υπαλληλίσκοι στην ουσία,χωρίς να έχετε δουλέψει ως ελεύθεροι επαγγελματίες ούτε μια ώρα στην ζωή σας.
GOLDEN BOYS ,(βλαχογιάπηδες του κώλου) στήνετε καριέρες και εκπορνεύεστε ψυχικά ,έχοντας απολέσει κατ’ουσίαν κάθε ηθική αξία του ανθρώπινου γένους,την ηρωΐκή αντίληψη της ζωής καθώς και την αξιοπρέπεια σας.
Όλα τα έχετε θυσιάσει στον βωμό του πλουτισμού.
GOLDEN BOYS, έχετε στήσει την προσωπική σας ζωή με ιδανικά κούφια. Πρσπαθείτε στον χώρο που ταχαμ’ δήθεν ζείτε ,να ανταγωνιστείτε τους ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΕΣ.Ο πιο ξεπεσμένος ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΗΣ έχει παιδεία.Εσείς πάντα θα ανήκετε στην σκατοφάρα του νεόπλουτου.Η διαφορά σας πάντα θα είναι η μέρα με την νύχτα,όπως είναι τα σκυλιά ράτσας με τα κοπρόσκυλα.
Μια ζωή ¨απάτριδες¨.
Λίγο τσίπα μέσα σας να αισθανθείτε ως Έλληνες ,δεν σας έχει μείνει.
GOLDEN BOYS,είστε οι σύγχρονοι Νέρωνες ,καίτε την πατρίδα μας !!!
ΡΕ  ΝΤΙΓΚΙΝΤΑΓΚΕΣ,καταντήσατε τις πολυεθνικές εταιρείες που εκπροσωπείτε στην Ελλάδα  ¨Οίκους  ανοχής  πολυτελείας ¨.
Το εμπόρευμα (πουτανιές),που προσπαθείτε να πουλήσετε σε όλους εμάς,είναι πολύ φθηνό.
Σεξουαλικές ιδιαιτερότητες στην Ελληνική κοινωνία είχαν και έχουν πολλοί επιφανείς άντρες ,αλλά δεν μπορείτε να συγκριθείτε μαζί τους ,ούτε στην παιδεία τους αλλά ούτε και στην ευγένεια της ψυχής τους.
Τολμήσατε κλέφτες να κρατήσετε την μερίδα του λέοντος από την μείωση του αναλογικού φόρου 2%.....
ΑΙΣΧΟΣ!!!
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!
ΡΕ  ΚΩΛΟΚΟΦΤΕΣ, παιχνιδάκια μόνο για μερίδιο αγοράς ¨ανεβάζω-κατεβάζω τιμές¨,τα κάνουν μόνο τα τραβέλια του δρόμου,ανάλογα με τις βραδιές και αν έχει κεσάτια στην αγορά.
Σε αξία είσαστε κατώτεροι κι από τα λαΐκά μπουρδέλα της οδού Φυλής.Εκεί έχουν σταθερούς τιμοκαταλόγους και σίγουρο εμπόρευμα.
ΡΕ  ΡΕΜΑΛΙΑ,σε ποιά χώρα του κόσμου και ειδικότερα στην Ευρώπη υπάρχει αυτό το redicolo ποσοστό κέρδους που έχουμε εμείς οι Περιπτεράδες –Καπνοπώλες εδώ στην Ελλάδα;
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ.
Πώς την έχετε δει;
Ως πότε νομίζετε ότι θα σας ανεχόμαστε;
Τα μυαλά σας είναι μόνο για κινητά σπερματοδοχεία και η χρήση σας είναι ίδια με τα δημόσια ουρητήρια!!!
Απορώ πως κατάφεραν τα μυαλά σας να τα κάνουν έτσι κάποιοι και να έχετε φάει τόσο πλύση εγκεφάλου ,ώστε να μην μπορείτε να ξεχωρίστε δυο βοδιών τα άχυρα.Ένα είναι το σίγουρο με εσάς:Αν κάποιος σας κάνει τράμπα με τα σκατά,πάλι χαμένος θα βγει.
Ότι είστε νανάκια και υποχθόνιοι, αποδεικνύεται από τις μεθόδους σας. Η δράση σας είναι μόνο στο παρασκήνιο με επαφές ¨τρίτου τύπου¨,στέλνοντας όπου δεν σας παίρνει μεγαλοστελέχη του εξωτερικού να επισκέπτονται τον Πρωθυπουργό της χώρας για να περάσετε τις θέσεις σας...με οποιονδήποτε τρόπο.
Κάνετε παρεμβάσεις ακόμη και στην Δικαιοσύνη ,Ελληνική ή Ευρωπαΐκή,και όπου δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε, καταλήγετε σε συμβιβασμούς,δίνοντας χρήμα.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ  ΙΔΙΟΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ EUROVISION.
ΕΧΕΤΕ  ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ  ΤΙΣ  ΑΝΤΟΧΕΣ  ΜΑΣ  ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ  ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ,ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙΣΜΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ...ΣΕΛΗΝΙΑΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.
ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΑΣ, ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ BOOMERANG  ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ.
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΤΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ.
ΚΟΙΝΩΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΞΙΑ ΟΥΤΕ ΕΝΟΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥ ΤΡΑΒΕΣΤΙ.
Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ:ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΠΟΡΝΙΔΙΑ
Ωραίο το στησιματάκι σας ,μα οι κατσίκες δεν γλυστράνε ούτε μασάνε ταραμά!!!
Απλά φτύνουν μόνο ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ.
Τέτοιο πρόγραμμα προσφέρει ...το μαγαζί  ¨ΑΓΡΙΜΙΑ¨...Εδώ δεν συχνάζουν πρόβατα....Εδώ το πρόγραμμα είναι λαΐκό, είναι για λίγους και τα ζεΐμπέκικα χορεύονται ακόμη με παραγγελιές.
Άμα δεν σας άρεσε το πρόγραμμα ή το μαγαζί, απέναντι με τους όμοιους σας.
Η ΣΟΥΤΙΑ ΤΟΥ ΜΑΓΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΥΛΟΣ !!!
(GOLDEN BOYS, ανατρέξτε για μετάφραση στο ¨γλωσσάρι του μάγκα¨)

ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ!!!!


2 σχόλια:

  1. η ουσια ειναι οτι ολοι αυτοι οι δηθεν μανατζερ ειναι οντως βλαχογιαπηδες που επιασαν μια θεση και εχουν πληρωμενα αυτοκινητα,καρτες,κινητα κλπ.και δεν εχουν δουλεψει ποτε τους,απλα κοροιδευουν τα αφεντικα τους στο εξωτερικο.θα μου πεις οι εξω ειναι βλακες?οχι,απλα θελουν καποιους ηλιθιους περιορισμενων δυνατοτητων εδω απλα και μονο για τις επαφες και τα λαδωματα στα υπουργεια.ειδικα με το τσιγαρο που ειναι και προιον που βλαπτει θελει ακομα πιο πολυ λαδωμα,αυτο ειναι ολο,και ολοι αυτοι ειναι βεβαια αναλωσιμοι,μεχρι να βρουνε αλλους ηλιθιους να τους δωσουν παλι κινητο και αυτοκινητο και ζησαν αυτοι καλα και εμεις χειροτερα...αλλα πανω απ ολα ειναι προδοτες της πατριδας,πιονια του διεθνους καφαλαιου,της παγκοσμιοποιησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΟΙ ΚΟΥΙΣΛΙΝΓΚ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ .
    ΚΑΙ ΜΗ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΟΥΝ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ
    ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Η ΚΡΗΤΗ.
    ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΟΥΝΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή