Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ¨ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ¨

Κυκλοφορεί αυτές τις ημέρες σε φωτοτυπία Α4 ως Δελτίο Τύπου από τους χονδρεμπόρους και παραδίδεται στα σημεία μικρής λιανικής με την παραγγελία καπνικών,άρθρο του γνωστού  ¨οργάνου¨ Ν.Παλιογιάννη με τίτλο :¨ Άνθρακας η θεσμοθέτησ稨
Το αξιοσημείωτο είναι ότι το συγκεκριμένο άρθρο αναρτήθηκε ακριβώς την ημέρα που υπογράφηκε ο νόμος  3943/2011 (Φ.Ε.Κ. 66/Α’/31.3.2011). από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ,δηλαδή την Πέμπτη 31/3/2011.

Ας πούμε λοιπόν τα πράγματα απλά για να γίνουν και κατανοητά από όλους τους συναδέλφους.
Εκαναν σύσκεψη και αποφάσισαν για τον ρόλο του καθενός ...και δώσανε  εντολές στα εκτελεστικά τους όργανα.
Παραδώσανε οι επιτήδειοι στον ¨ νομικό φωστήρα άνευ πτυχίου,Εισαγγελέα και κριτή των πάντων ¨, μια διάταξη ενός νόμου(άσχετο με την θεσμοθέτηση ποσοστών).
Σκοπός αυτής της ενέργειας ήταν να έχουν άλλοθι οι χονδρέμποροι για να αποπροσανατολίσουν για ακόμη μια φορά τον κλάδο του λιανεμπορίου
Η συγκεκριμένη μεθόδευση αποδεικνύει περίτρανα ότι ο Γκαιμπελικός μηχανισμός της παραπληροφόρησης ποτέ δεν έπαψε να υπάρχει, άσχετα αν έβαλαν άλλους εγκάθετους στο σωματείο της Αθήνας .(Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς ).
Το συγκεκριμένο άρθρο με αυτά που λέει και ισχυρίζεται ο συγκεκριμένος ¨μισθοφόρος αλεξιπτωτιστής¨ αποδεικνύει το πόσο  τιποτένιος και ποταπός είναι ως προς τους συναδέλφους του!!!
Τίποτα δεν λογαριάζει μπροστά στα προσωπικά του συμφέροντα!!!
Η απάντηση που περιμένει από εμάς είναι μια και μοναδική σε όλα αυτά που γράφει:
Από την ρωμαϊκή εποχή, για την άρση της σύγκρουσης διατάξεων που συρρέουν επί ρυθμιστέου ζητήματος, εφαρμόζονται οι αρχές: α) lex posterior derogat legi priori, β) lex specialis derogat legi generali.
Δεν θα αναφερθούμε επίτηδες περισσότερο σήμερα,αλλά θα υποσχεθούμε κάτι σε όλους αυτούς τους ¨κυρίους¨:
ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 11/4/2011,ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ¨ΕΝ ΧΟΡΩ¨
¨¨ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ¨¨


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου