Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

ΑΛΗΤΟΕΛΙΤΟΚΡΑΤΙΑ ...Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!!!

Ώπα ρε άθλιοι...
Βγήκατε στη πιάτσα και διαδίδετε διάφορα ως πλανόδιοι τοκογλύφοι:
«Ο νόμος δεν ισχύει ,τον Ιούλιο έχει απελευθέρωση επαγγέλματος»κ.τ.λ.
Ποια είδους συλλογιστική σας κάνει εσάς και τα φερέφωνα σας και νομίζετε με τέτοιες φτηνές δικαιολογίες και αθλιότητες ότι μπορείτε να αποφύγετε ή να κερδίσετε χρόνο;



E, λοιπόν κατάμαυρα κοράκια ,η αλήθεια είναι άλλη .Στην μαύρη καταβόθρα σας ,χάθηκαν πολλά εκατομμύρια ευρώ εως τώρα από χρήματα τα οποία είναι των περιπτεράδων –καπνοπωλών.
Στο μεγάλο φαγοπότι εμάς δεν μας είχατε καλεσμένους ,ούτε τα κόκκαλα από τα αποφάγια δεν μας πετάξατε.Το μόνο που φτιάξατε είναι ένα: μας χρεώσατε τον λογαριασμό.
Μαύρα κοράκια με γαμψά νύχια ,είστε όλοι σας από την ίδια ...Κάστα.Σκέτα λαμόγια...απλοί καραγκιοζοπαίχτες και αχυράνθρωποι.
Ρε φαντάσματα ,το θράσος ,η σήψη σας και η παρακμή σας δεν έχουν όρια.Τολμάτε να ψελλίζετε και να ισχυρίζεστε ότι δεν λάβατε κανένα επίσημο έγγραφο για την εφαρμογή του νόμου;
ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ...ΕΧΕΙ ΔΩΡΟ ΚΑΙ ΚΟΛΛΥΒΑ!!!
Aηδιάζουμε από τις ανιερές πράξεις των αρχηγών και των ηγητόρων σας .
Όλα τα λεγόμενα σας και οι φαεινές ιδέες που πλασάρετε, μου θυμίζουν αποξηραμένη λίμνη και καπνίζοντα κούτσουρα των δέντρων.
Η παράσταση έχει κιόλας τελειώσει... Δεν έχει τίποτα να δείτε ...Σε τίποτα δεν μπορείτε πλέον να ελπίζετε , οι ¨ θεσμικοί ηθοποιοί ¨έχουν αποχωρήσει...
Όλα τα είδατε,όλα τα ζήσατε και όλα τα γνωρίζετε καλά, αφού εσείς τα δημιουργήσατε.
ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ !!!
Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ .   
Δεν αξίζει η Ιθάκη ,το ταξίδι είναι που αξίζει,έτσι δεν είπε ο ποιητής???
Ε,λοιπόν κατάμαυρα κοράκια!! Μπορεί πράγματι να μην υπάρχει στο διεθνές δίκαιο διάταξη που να τιμωρεί όποιον εκμεταλλεύτηκε έναν ηλίθιο και ότι επίσης είναι αλήθεια πως αυτός ( ο ηλίθιος) μπορεί να καταπιεί αδιαμαρτύρητα έναν ελέφαντα.Αλλά να έχετε πάντα κατά νου πως είναι ο ίδιος που κάποια στιγμή θα διΰλήσει τον κώνωπα για να ξεσηκωθεί δια ασήμαντου αφορμή, η οποία δεν θα αναφέρεται κατ’ανάγκη στα ¨ χρέη ¨ απέναντι σας.
Και τότε !!!....
Ουαί υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου