Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ TOY ΣΩΜΑΤΕΙΟY ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ
ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
2310304170/6932424925
http://peripterathess.blogspot.com                                          




Θεσσαλονίκη 18/04/2011


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με την Πανελλήνια Συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16/04/2011 και ώρα 13:00μμ, στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το ΔΣ του Σωματείου μας επισημαίνει τα ακόλουθα:
  1. Η ανταπόκριση στο κάλεσμα του Σωματείου μας, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς παρευρέθηκαν οι δύο Ομοσπονδίες και το σύνολο των Σωματείων.
  2. Το άριστο κλίμα στο οποίο διεξήχθη η συγκέντρωση και την καλοπροαίρετη διάθεση όλων για κοινή πορεία.

Σχετικά με τη συζήτηση και τα αποτελέσματα της συνάντησης το ΔΣ εκτιμά τα κάτωθι:
  1. Οι χονδρέμποροι – αντιπρόσωποι πρέπει να προβούν σε άμεση εφαρμογή του νόμου.
  2. Η πρόταση  του Σωματείου μας, με την οποία συστρατεύθηκε και το Σωματείο των Αθηνών για αναδιάρθρωση φόρων και αναδιανομή της αποφορολογημένης αξίας σε νέα βάση, έγινε αποδεκτή από το σύνολο των παρευρισκομένων Σωματείων.
  3. Η πρόταση της Ο.Π.Κ.Ε. για αύξηση της αποφορολογημένης αξίας στο 50% για το δίκτυο, βρήκε  επίσης σύμφωνο το σύνολο των παρευρισκομένων Σωματείων.
  4. Θα πρέπει οι καπνοβιομηχανίες να προβούν σε άμεση ανατίμηση των σημάτων τους, στα πλαίσια της συμφωνίας που έγινε με το υπουργείο και το δίκτυο, ώστε να περάσει στο ακέραιο το σύνολο της αποφορολογημένης αξίας (2 μονάδες) στο δίκτυο.
  5. Αναφορικά με θέματα καρτών κινητής τηλεφωνίας, ενοίκια, δημοτικά τέλη, λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων κ.ά. υπήρξε σύμπνοια απόψεων και υπόσχεση για μία ανάλογη συνάντηση.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εκπροσώπους των Σωματείων και των Ομοσπονδιών που παρευρέθηκαν και με την πεποίθηση ότι θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες συναντήσεις, εκφράζουμε την ικανοποίησή μας και την αισιοδοξία ότι η  συνάντηση αυτή θα αποτελέσει την απαρχή για αλλαγή σελίδας στον κλάδο μας.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης που για ακόμη μία φορά στάθηκε αρωγός στην προσπάθειά μας.

Με εκτίμηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                            Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                                                 ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ



            ΑΛΚΜΗΝΗΣ 24 & ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ     
                                                   Τ.Κ. 54249 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2 σχόλια:

  1. kleftes peripterades....outs re milate ki olas.....tosa xronia pws pate diakopes?ta spitia sas pws ta ftiaksate?pososta den exete apo ta pratiria?upolipa sta pratiria den exete?milate kleftes...emeis tha sas pame ston eisaggelea kai tha sas ta paroume olaa!

    ΑπάντησηΔιαγραφή